MAJKA SEKE ALEKSIĆ SE ZOVE IBRIMA, NIKADA JE NISMO VIDJELI: Sada je objavljena njena slika, LJUDI U ČUDU GLEDAJU! (FOTO)

0
1207
Instagram

Folk zvijezda Seka Aleksić rijetko pokazuje članove porodice u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda njena majka Ibrima.

Seka važi za jednu od najljepših žena na domaćoj javnoj sceni, a ljepotu je, kako mnogi kažu, naslijedila od majke Ibrime. Seka je veoma vezana za svoju majku, koja joj često dolazi u posjetu. Poslednjih godina Ibrima se najviše raduje trenucima koje provodi sa unukom Jakovom.

Instagram

O tome govori i fotografija koju je pjevačica objavila malo po rođenju sina, a na kojoj njena mama drži unuka u rukama.

Instagram

Seka je poznata po tome da je humana i voli da pomaže ljudima, a tome ju je upravo majka naučila, te neretko zajedno učestvuju u humanitarnim akcijama.

Seka je često isticala u javnosti da je teško živela u detinjstvu, jer je odrastala u siromaštvu, ali da se njena majka borila da joj što više obezbedi, te se sada trudi da njenoj majci ništa ne fali u životu.

Instagram

“Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvijek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me” – ispričala je Seka u jednom intervjuu i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Foto:Instagram
Foto:Instagram

Fenserka.com/Pulsonline.rs