LUNA ZAVRŠILA U HITNOJ, KAD SU JE PREGLEDALI MORALI SU JOJ SAOPŠTITI TUŽNE VIJESTI: Panika u porodici, Anabela ne može vjerovati!

0
6550
Foto:Instagram

Luna Đogani je toliko ugrozila zdravlje da su je doktori upozorili da mora hitno da promijeni životne navike i način ishrane, piše Stars.

Foto:Instagram

Ovakve zdravstvene probleme pjevačica je zaradila zbog velikog stresa koji je diživela u posljednje dvije godine, ali je sada on počeo da pokazuje posljedice na njenom organizmu.

Pored toga što je posljednjih nedjelja dobila nekoliko kilograma, Luna nije imala ni jedan drugi sindrom, sve dok joj nedavno nije pozlilo. Danima se osećala bez energije i loše, da bi na kraju pala u nesvijest!

Majka anabela Atijas i dečko Marko Miljković su je hitno odveli kod lekara, i odmah su počeli sa pretragama, vadili su joj krv i radila je kontrolu urina.

Kada su neki nalazi pokazali povišene parametre, doktor ju je uputio na ultrazvuk. Snimili su joj ceo abdomen i urađen joj je ginekološki ultrazvuk, gdje je ustanovljeno da ima policistične jajnike, navodi Stars.

Foto:Instagram

Prema riječima izvora bliskog Luni, doktor ju je uputio kod endrokrinologa, gde su joj uradili dodatne kontrole štitne žlezde, koja je, sva sreća u redu.

Ipak, uputili su je da uradi test opterećenja šećerom, gdje je ustanovljeno da je Luna na korak do dijabetesa.

  • Tačno je da je Lunino zdravlje na klimavim nogama, krvna slika joj je jako loša, nedavno je pala u krevet. To je sve posljedica umora, stresa, nastupa. Imala je loše navike, legne rano ujutru, ustane usred dana i ne jede ništa do 5 popodne. To joj je uništilo organizam. Pritom je imala problem sa cistom, ešerihijom. Toliko sam uplašena za nju. Odmah sam je odvela kod najboljih ljekara, posle će ići jednom mjesečno na kontrole – priča Anabela za “Stars”.