LUNA OČAJNA, MOLI MARKA DA SE POMIRE: Poslala mu dirljivu poruku, ali njegov odgovor je BACIO U DEPRESIJU?!

0
393

Luna Đogani navodno moli Marka Miljkovića da ponovo budu zajedno! Pobjednica “Zadruge 2” je prije dva dana, kako tvrdi izvor, poslala dirljivu poruku bivšem dečku i zatražila da joj pruži još jednu šansu.

Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vrijeme koje su proveli zajedno. Ubjeđena je da je on čovjek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je riješila da ga vrati po svaku cijenu. Zato mu je poslala jednu dugačku poruku u kojoj je napisala sve što joj je na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži još jednu šansu – priča dobro obavješten izvor Informera, blizak novopečenoj pevačici.

Međutim, Miljković je na Lunin vapaj ostao potpuno ravnodušan.

Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je uteši riječima da je “cijeli život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega – prepričava sagovornik.

Instagram

Poslije ovakvog Miljkovićevog odgovora, Luna se osjećala još gore.

Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po cijrli dan sjedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi poslije raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju – priča sagovornik.

Luna se 31. decembra ocu Gagiju u “Zadruzi” jadala zašto joj veza sa Markom nije opstala:

Više nije moglo i jednostavno je puklo. Borili smo se kao lavovi, ali nije vrijedilo. Trudila sam se da ostanemo zajedno, jer se volimo i lijepo slažemo, ali džaba. Bilo je pritiska sa svih strana. Zamisli, neki zli ljudi su mu preko Instagrama slali poruke da ga varam. Sram ih bilo – ispričala je Đoganijeva.
Izvor: pink.rS