LUNA I MARKO PONOVO ZAJEDNO?! Luna krije vezu zbog mame koja joj brani da se viđa sa Miljkovićem, TAJNO se sastaju i to baš OVDJE!

0
483
Foto:Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković su se navodno pomirili i spremni su za sledeći korak u vezi – spremaju svadbu. SIako su raskinuli sredinom decembra, ali su se navodno pomirili i kriju od porodice da su zajedno. Oni se navodno krišom viđaju u stanu Luninog oca, Gagija Đoganija, na Vidikovcu, pošto je on trenutno u “Zadruzi”.

– Skoro mesec dana posle raskida nisu bili u kontaktu, a onda su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Luna je prva poslala Marku poruku da bi volela da se vide i porazgovaraju. Iako ju je u početku odbio, ubrzo se predomislio. Našli su se, pričali o problemima i ponovo se smuvali. Dogovorili su se da nikome ne govore o tome, kao i da se kriju u Gagijevom stanu, koji je trenutno prazan – priča izvor.

Prema njegovim rečima, Luna nikako ne želi da Anabela sazna da je oprostila Marku:

– Anabela je oduvek bila protiv njihove veze, čak se sa ćerkom nekoliko puta žestoko posvađala zbog Marka. Rekli su mi da uveliko planiraju venčanje. Luna je čak predložila Marku, da se ovih dana venčaju pred matičarem, i da tek onda obaveste roditelje i javnost – priča izvor i dodaje:

– Posle toga, ako sve bude u redu, napraviće veliku svadbu u Brusu, a potom i u Beogradu. Ali to će učiniti tek na leto, kada Gagi izađe iz “Zadruge”.

Jedan Gagijev komšija ih je navodno video da ulaze u zgradu zajedno, na Vidikovačkoj pijaci, gde se nalazi Đoganijev stan:

– Držim tezgu na pijaci i znam ceo komšiluk. Video sam ih kako ulaze u zgradu. Kriju se ispod kačketa i naočara, ali džaba, svi znamo ko su Luna i Marko. – ispričao je navodno prodavac sa pijace.

Izvor: skandal.rs