LUNA I KIJA POKUPILE GLAVNE NAGRADE NA ESTRADI, a onda su pjevačice OPLELE PO NJIMA: Kad čujete šta su im poručile NAJVEĆE ZVIJEZDE NARODNE MUZIKE nećete moći da se načudite

0
779

Na jednoj nedavno održanoj manifestaciji nagrađeni su oni koji doprinose svojim radom srpskoj muzičkoj sceni, a između ostalih tu su se našle i pjevačice Ivana Šašić i Zlata Petrović.

Ekipa “Exkluziva” riješila je da se našali sa njima, te im je saopšteno da će na ovom skupu nagradu dobiti i Kija Kockar i Luna Đogani, pobjednice rijalitija “Zadruga” koje su postale pjevačice.

Ja uvijek govorim da je život postao biznis, a u biznisu je postalo tako da su vam potrebni neki ljudi bilo da su oni kvalitetni ili ne. Jednostavno se tako živi i, Bože moj, moramo da se pomirimo sa tim stvarima – istakla je Zlata Petrović.

Da li će neke mlade koleginice možda, možda nezasluženo primiti nagradu, to nije do mene. Ja ne bih htjela da sudim. Svako vrijeme ima svoje breme – slikovito se izrazila ovim povodom Milena Plavšić.

Nemam ja tu šta da reagujem, zaista. Sve ima rok trajanja. Ono što valja traje vječno, a ono što, po meni, i ne razumijem šta ko pjeva, traje jedan period i to je to – dodala je Ivana Šašić.

Šta ima da mi smeta? Svako neka bude nagrađen za šta treba. Ja imam status istaknutog umjetnika – poručila je Mira Škorić.
Izvor: pulsonline.rs