LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O TRUDNOĆI i zdravstvenim problemima koje je nedavno otkrila , OVO NIKO OSIM NJENE MAME NIJE ZNAO!

0
661

Luna Đogani u zadnje vrijeme nabacila je par kilograma ,pa se u medijima pisalo da je u drugom stanju.

Luna je na to konačno stavila tačku: Vi biste sigurno znali da je to! Ne planiram ja još to… Polako, imam 23 godine, mama neće još da mi bude baba. Ona mi je rekla:”Slušaj, planiraš djecu? Nemoj još, molim te, ne mogu još uvijek da budem baba” – objasnila je Luna, koja je imala ozbiljnih zdravstvenih problema u posljednje vrijeme.

Printscreen

Bila sam na korak do dijabetesa. Dobila sam višak kilograma zbog toga, čak ni sama nisam vidjela šta mi se dešava, samo sam vidjela da mi se mijenja tijelo. Bila sam očajna, morala sam da vidim šta mi je sa analizama. Otišla sam kod nutricioniste, prepisala mi je ishranu. Skinula sam šest kilograma, sredila krvnu sliku, sada sam zdrava, super, idem u nove pobjede.

Foto:Prinstcreen

Iskreno, ja nemam odnos nikakav sa njim… Nemamo kontakt nikakav, tako da ne bih ni nešto komentarisala na tu – priznala je Luna, koja je potom otkrila da se ne pronalazi u emotivnim stihovima nove pesme Slobe Radanovića “Bivši”.


Ono što je interesovalo sve je slijedeće: Da li se Luna pronalazi u stihovima Slobine pjesme.

Instagram


Nisam se pronašla u tim stihovima! Pjesma je super, stvarno super, slušam je stalno na radiju. Lijepa je pjesma, emotivna, njemu priliče takve pjesme. Stvarno se nisam pronašla, dugo se ne pronalazim u svijetu u kom je on – zaključila je Luna