LICE JOJ IZGUBILO LJUDSKI OBLIK: Pogledajte šta je Donatella Versace uradila od sebe! Estetski doktori ovu FOTOGRAFIJU KORISTE KAO PRIMJER U KOM PRAVCU HIRURZI NE BI SMJELI DA IDU

0
567

Dodjelu Britanskih modnih nagrada nije propustila ni slavna dizajnerica Donatella Versace, koja se nalazi na čelu jedne od najvećih modnih kuća današnjice gdje je naslijedila svog tragično preminulog brata Giannija.

Osim po dizajnerskoj karijeri, 64-godišnja Donatella poznata je i po tome da se često nalazi na samom vrhu liste slavnih osoba koje su malo pretjerale s posjetama plastičaru, pa danas izgleda prilično izobličeno.

Fotografije na kojima je Donatella pozirala prije nego što je otkrila plastičnu kirurgiju su zaista rijetke, ali iskopali smo nekoliko fotki iz njenih mlađih dana, dok je još bila umjerenija u korekcijama.

Devedesetih je Donatella imala prirodno pune usne i borice oko očiju, ali već nakon prvih pojavljivanja u javnosti poslije gubitka svog brata Giannija 1997., mediji su primijetili da je ispeglala bore. Početkom milenija na njenom su se licu vidjele sve intenzivnije promjene. Medijima je priznala da je posljednjih 18 godina bila ovisna o k…, ali i da je koristila botox.

Ne vjerujem da žena treba biti potpuno prirodna – izjavljivala je tih dana.
Početkom ovog desetljeća bilo je više nego očito da je pribjegla pumpanju usnica i stavljanju filera u obraze, a čelo joj je izgledalo staklasto od velike količine botoxa.

Izvor: hayat.ba