LEPA BRENA U KRITIČNOM STANJU: Kad je doktor vidio šta joj izlazi iz TIJELA odmah ju je poslao u operacionu salu

0
628

Lepa Brena pretprošlog je vikenda u zagrebačkoj Areni napravila dva koncerta za pamćenje te okupila više od 30.000 fanova koji vole njenu muziku.

Pjevačica je vrlo zadovoljna nastupom, a u jednoj emisiji je otkrila da je u Zagrebu pjevala samo sedmicu nakon što je operirala ruku.

Instagram

Imala sam problem s desnom rukom, konkretnije, s laktom desne. Počele su mi smetati žice i šaraf koje mi je ljekar ugradio prije nekoliko godina kada sam slomila lakat desne ruke. Te žice su počele same izlaziti. Kako mi je to doktor objasnio, moje tijelo je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma.

Foto:Printscreen

Mi smo se dogovorili da se ta operacija vađenja žica dogodi 24. ili 25. decembra, međutim, budući da su te žice počele same izlaziti, naprosto sam donijela odluku da sedam dana prije koncerta napravim kratku operaciju – kazala je Brena.


Pjevačica je kazala da je to surovost profesionalizma i života muzičara, ali i da je sve to napravila zbog ljubavi prema svojoj publici.

Bio je dogovor da to ostane naša mala tajna, a ja sam, vjerujući da ću se brzo oporaviti, odlučila ispričati šta je bilo jer nikad pred svojom publikom nisam imala tajni – zaključila je.