KSENIJA IMA 28, NJEN MUŽ MILIONER 64 GODINE : Kad im vide slike, LJUDI SE UHVATE ZA GLAVU!

0
1773

Za ovu ljepoticu svijet je čuo prije nekoliko godina, nakon što se pojavila u spotu svjetske muzičke zvijezde, a onda i udala za poznatog milionera.

Ksenija Deli (28) koja je nekoliko godina u braku sa milionerom iz Egipta Osamom Fatijom Rabahu Al-Šarifom (64), već duže vrijeme intrigira svetsku javnost.

Dijelom zbog činjenica da je udata za egipatskog bogataša, dijelom zbog razlike u godinama koja deli nju i njenog supruga, dijelom zbog ekstravagantnog stila života koji dijele ona i Osama, a dijelom zbog njene ljepote.

Ksenija koja je brak sa Egipćaninom sklopila u Grčkoj u vjenčanici Zuhaira Murada, postaje sve nija primijećenija na Instagramu, 880 hiljada pratilaca nije za potcjenjivanje.

Zanimljivim, ali i provokativnim modnim izdanjima “drži” tu popularnost. Da Ksenija ima ono nešto, vidjelo se 2015. godine kada se pojavila u spotu Džastina Bibera “What do you mean?”.

Ksenija iza sebe ima i zavidno manekensko iskustvo, bila je članica modne agencije “Elite model Managment” iz Los Anđelesa, a ovim poslom se bavima od Njujorka do Londona.

A da li je Ksenija koja sa milionerom ima kćerkicu, zaista ovako lijepa i van Instagrama?

Njene fotografije iz 2015. “kažu” da je njena atraktivnost realna.

Izvor: Žena.rs