KRISTINA MANDARINA SNIMA PRVI HIT: Najveća muzička zvijezda naših prostora joj producira album, a evo šta kaže za ATRAKTIVNU PRODAVAČICU MANDARINA

0
658

Vuco oduševljen Mandarinom: ‘Želim s njom nešto snimiti’ Siniša Vuco smatra da će njihova suradnja biti hit kao svojedobno ona sa Super Silvom kad su snimili pjesmu ‘I žena pije’. Oduševljen je njezinim imenom te se nada da ima bar malo sluha

Želim raditi pjesme Kristini Mandarini! Ona treba biti pjevačica i ima najbolje moguće ime, rekao nam je Siniša Vuco (48). Splitski glazbenik impresioniran je prodavačicom mandarina, koja se proslavila svojim bujnim dekolteom kojim privlači pozornost prodavajući voće na štandu.
Daj Bože da ima sluha i da zna pjevati, ostalo je moja briga oko produkcije. U svakom slučaju želim je angažirati makar za video spot – rekao nam je Vuco.


Kristina Mandarina oduševila se njegovom idejom, iako nije sigurna da ima sluha.


Ajme super, to je super ideja. Iako ne znam baš da znam pjevati. Pjevam pod tušem i to je sve. Ali ne obećavam da dobro zvučim. Vuco mi je super lik, onako spaljen je. Slušam sve, i narodno i strano – rekla nam je Mandarina.


Kristina Mandarina, pravim imenom Kristina Penava (20) nedavno je postala zvijezda prodavajući mandarine na Staroj Samoborskoj cesti u Bestovju. Od tada na društvenoj mreži broji gotovo 60.000 pratitelja. G.udi je povećala prije godinu dana, kad je imala 19 godina. Kako joj nije bilo dovoljno vitamina C nedavno je na gležanj istetovirala svoj zaštitni znak – mandarinu.


Kada za 30-40 godina budem pogledala tetovažu mandarine, uvijek ću se sjećati ovog perioda i drago mi je da me to obilježilo – poručila je.
Izvor: 24sata.hr