KIJA I LUNA NA ISTOJ ZABAVI: Luna došla u pratnji dečka, a onda se pojavila njena bivša suparnica i SVI SU GLEDALI U OVAJ DETALJ NA NJOJ

0
552

Pobjednice „Zadruge“ Kristina Kija Kockar i Luna Đogani pojavile su se na jednom događaju, a bivša supruga Slobe Radanovića došla je na proslavu malo poslije Anabeline kćerke.

Kockareva je bila dobro raspoložena, te sve vrijeme nije skidala osmijeh sa lica, dok je na sebi imala duboko dekoltiranu haljinu koja joj je odlično pristajala.

Luna je za ovu priliku odabrala narandžastu, usku haljinu, koja je istakla njene atribute.

Đoganijeva se nije odvajala od momka Marka Miljkovića, sa kojim je otpočela vezu u gorepomenutom rijalitiju, a pred prisutnima su razmjenjivali nježnosti i nazdravljali.

Kiju i Lunu prati rivalitet od kad su zajedno učestvovale u prvoj sezoni „Pinkvog“ šou programa. U to vrijeme Đoganijeva je bila ljubavnica Kijinom tadašnjem mužu Slobodanu Radanoviću, dok se njih dvije na sinoćnjoj žurki – nisu ni pogledale, iako su njihovi separei bili blizu, prenosi svetpoznatih.rs.

Maksimalno su „iskulirale“ jedna drugu, dok su prisutni pažljivo pratili kako će se ponašati kada budu u istoj prostoriji.
Izvor: expresstabloid.rs