KĆERKA MIRE ŠKORIĆ ne pojavljuje se u javnosti, PRAVA JE LJEPOTICA, a tek kad čujete čime se bavi! (FOTO)

0
601

Mira Škorić u oktobru obilježila je 30 godina uspješne karijere. Ovaj spektakl zahtjevao je dugu pripremu, a kako kaže, njenu haljinu koju je kreirao Bata Spasojević su mnogi pokušali da iskopiraju.

Ne znam samo odakle im ideja da pokušaju da iskopiraju nešto što je toliko bilo autentično – rekla je Mira u emisiji “Premijera”.
Domaća javnost malo detalja zna o njenom prijateljstvu sa kolegom Željkom Bebekom. Iako imaju zajednički duet, malo ko je očekivao da će se njih dvoje popeti zajedno na binu u Sava Centru i ukrstiti glasove.

Ja nisam planirala goste… Mislim, realno… Tako je zamišljen koncert da ja prepjevam svoje pjesme. Kada su me pozvali Ružica i Željko, oni su me pozvali da me ispoštuju kao prijatelja. Mi se znamo 20 godina. Taj duet je jako lijepo prošao. Mi smo puno nastupali i meni je velika čast što sam snimila pjesmu sa jednom takvom veličinom – govori Mira Škorić.


Ćerka Milica krenula je očevim stopama. Ona je na završnoj godini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a svojoj majci Miri aplaudirala je na koncertu iz prvog reda.

Ona je morala da prisustvuje koncertu. To je realno, ali Milica je neko ko apsolutno ne voli medije. Ona se odlučila za neki svoj put i neki svoj životni pravac, a to su ozbiljne studije, medicina – rekla je Mira.
Publici dugo nije poklonila novu pjesmu, ali će to učiniti već u prvim danima 2020. godine
Izvor: pink.rs