Kate Middleton OVE FOTOGRAFIJE BI NARADIJE ZAPALILA DA MOŽE: Kad vidite kako se slikala prije nego se udala za princa, bit će vam jasno zbog čega je Britanija osuđuje!

0
854

Princ Harry i vojvotkinja Kate Middleton danas su skladan bračni par i ponosni su roditelji troje djece.

Ipak, malo je poznato da kraljevski par ima bolan ljubavni prekid iza sebe. Naime, oni su prekinuli 2006. godine, a povrijeđena Kate tugovala je toliko da je čak napustila Veliku Britaniju na neko vrijeme.

Kate Middleton i princ William upoznali su se na prestižnom St. Andrews sveučilištu za vrijeme studija. On je svim studenticama bio tiha patnja, a ona ni maštala nije o tome da će se upravo za nju zainteresovati.

Mediji su ubrzo svaki njihov korak prenosili, a onda se par razišao u zimu 2006. godine.

Mladi princ se tad okrenuo kraljevskim obavezama koje ga nisu zaobilazile nikad zato što je drugi u redu koji bi trebao naslijediti krunu kraljice Elizabete II, svoje bake, i porodici se posvetio. Kate se za to vrijeme kroz bolan period prolazila.

Život u Engleskoj za Kate je bio veoma težak zbog medija i paparaca koji su je u stopu pratili. U jednom trenutku je zbog toga i odlučila da napusti zemlju. S najbližim prijateljicama i majkom uputila se u Irsku, u kojoj je neko vrijeme provela da bi sebi došla i zaboravila nakratko na ljubavne probleme.

Par je ponovo bio zajedno samo tri mjeseca nakon toga, a onda je princ zaručio Kate.

Izvor: madazindan.info