KATARINA GRUJUĆ PREVARENA! Pretvarao se da je zaljubljen u nju, a onda joj je nosom pokupio sav novac! A onda je saznala OVO! ŠOK!

0
767

Atraktivna pjevačica Katarina Grujić navodno je prošla kroz dramu kada joj je bivši momak tražio 35.000 evra, rekao da mu hitno treba novac, te da će joj vratiti, ali od toga ništa nije bilo, prenosi “Svet”.

Katarina i on su bili svega nekoliko mjeseci u vezi, ali su funkcionisali kao da su čitav život zajedno. Toliko su bili vezani, da se on zbog nje preselio iz Budve u Beograd. Iako je navodno imao para, u jednom trenutku se požalio Kaći kako hoće da kupi garsonjeru na Voždovcu od 30 kvadrata i kako mu odmah treba 35.000 evra – rekao je izvor za “Svet”.

Pošto je ona imala ušteđen novac od svojih nastupa, ponudila se da mu pozajmi dok mu ne legnu pare koje je kao čekao. On je rekao da će joj odmah vratiti i još je vodio da vidi stan i pokazivao joj ugovor. Ali, stan uopšte nije bio na prodaju, već se samo izdavao. Ubrzo nakon toga, Kaća je počela da sumnja da je on vara, te je saznala da je u paralelnoj vezi i naravno, odmah ga je ostavila – dodaje izvor za “Svet”.

Pare joj nikad nije vratio – rekao je izvor za “Svet”.
Izvor: srbijadanas.rs