KARLEUŠA I MARIJA PROTIV VIKI, a sve zbog ovog kandidata: Poručile su mu samo jedno

0
610

Stefan Milićević (26) iz Zrenjanina, prvi je nastupio večeras i probio led, a njegove izvedbe pjesama ,,Kako boli me” Harisa Džinovića i ,,Rekli su mi da si plakala” Radeta Lackovića, izazvale su veliku diskusiju među članovima žirija!


Tokom prve pjesme, Stefan je dobio glasove od Đorđa, Viki i Tijane Dapčević, koja je večerašnji gostujući član žirija.

Nakon nastupa uslijedilo je veliko neslaganje žirija vezano za pjevanje ovog momka.

-Čujem zdrav glas u odnosu na neke ljude koji su otišli u drugi krug. Ti si kao zmaj sa 4 glave i ne mogu da ne pritisnem dugme’ rekao je Đorđe David, da bi se JK ubacila komentarom:

-Ovo je bilo ekstremno džukački i seljački. Cijeli Beograd je onog momenta kad si krenuo sa onim vibratom, promijenio kanal.

Međutim, ako je JK izgubila pamćenje, Saša Popović nije zaboravio na njene komentare za ovog kandidata prije par godina.

-Šta ti je Jelena rekla prije par godina, kako pjevaš?’ pitao je Saša takmičara, na šta je on odgovrio

– Da joj se sviđa kako pjevam, da pjevam urbano i da treba da pjevam Lukasa i Merlina.

Kako ju je Stefan tada poslušao, nije prošao dalje pa su mu poručili da sada pjeva Radeta Lackovića i da sigurno ide do finala.

Viki je imala samo riječi hvale za ovog momka, i potvrdila svoj glas. Tijana Dapčević takođe je željela da ga uzme iako je smatrala da bi Viki bila bolji mentor. Kandidat se na kraju odlučio za Viki, a Marija i Jelena, ispratile su ga sa scene komentarom:

-Čeka te kotlić na Kosmaju, ima da pjevaš i da miješaš aludirajući na to što je Viki prošle godine takmičare vodila na Kosmaj na izlet.

Izvor: grand.online