Kako zavesti muškarca RAKA prema horoskopu?


RAK (21.06. – 22.07.)

Kako ga zavesti: Treba osobu koja mu je mentalno bliska i koja može održati razgovor s njim na nivou. Sklon je promjenama raspoloženja pa mu pomognite kad mu raspoloženje splasne i uživajte s njim kad je na vrhuncu. Vrlo je intuitivan i može osjetiti kako se stvarno osjećate, a vrlo često preuzme isto raspoloženje u par sekundi. Ako ste vi sretni i on je sretan. Ako ste tužni i on je tužan. Voli društvo i druženja, ali prije nego što potvrdite neki dogovor, svakako se konsultujte s njim.

Muškarac rak u horoskopu

Nemoj nikad: Nemojte prestati voditi brigu o svom izgledu, on cijeni ljepotu. Postoje stvari i vjerovanja koja su mu jako draga, pazite da ne vrijeđate te stvari i stajališta. Ako na sastanak donesete svoje loše raspoloženje, nemojte se čuditi što je i on loše volje. Ne pokušavajte dominirati, upotrijebite diplomatski pristup.

Najbolje se slaže sa: Škorpija, Ribe, Bik, Djevica
Sukobljuje se sa: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci
Neutralno: Rak, Vaga, Jarac, Vodolija

 

OSTALI HOROSKOPSKI ZNACI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>