Kako se obući ove jeseni?


Vodeći dizajneri za ovu jesen predlažu modele koji naglašavaju ženstvenu siluetu. Haljine i uske suknje dužine do koljena najbolje ističu eleganciju. Nezaobilazan dio garderobe ove jeseni je mantil. Nose se široki ili strukirani mantili sa ravnim i velikim kragnama i istaknutim džepovima.

Ukoliko želite biti primjećeni, izaberite model upadljive boje ili atraktivnog kroja. Detalji poput kaiševa su poželjni. Velike torbe koje se nose tokom čitavog dana još uvijek su u modi. Za veče izaberite malu torbicu ili pismo – torbicu.

Takođe, jesen će nam, donijeti dominaciju svih nijasni crvene boje. U kolekcijama mnogih osjeća se povratak u šezdesete i osamdesete, što znači da možemo očekivati veselu jesen. Takođe, kaputi su neizostavni, kao i krzno koje je poželjno na njima. Ako želite biti u trendu ove jeseni, odluči ćete se za čizme sa visokom potpeticom.

Ove jeseni u modu se vraćaju: Helanke, debele potpetice i potplate, jake boje poput žute, pink i ljubičaste, džemperi i pletena odjeća, naglašena ramena na sakoima, ženstvene jakne, zlatni sjaj – i ove sezone za sofisticiran i ženstven stil.

Što se tiče obuće u trendu su cipele otvorenih prstiju. Aktualne boje su siva, teget, crvena, tamnije nijanse ljubičaste.

Siva boja je najpraktičnija. Slobodno je možete kombinovati sa crnom, bijelom, crvenom, braon, narandžastom.

Zablistajte i ove jeseni u veselim i razigranim jesenjim bojama i modelima.

Ko kaže da jesen treba biti siva? Uvjerite ih u suprotno!

sutra.ba

Ostavi i ti komentar! :)