KAKO JE POBJEDNICA TAKMIČENJA PREVARILA ŽIRI: Smršavila zahvaljujući SAMO JEDNOJ STVARI! Niko nije znao šta je radila

0
556

Pobjednica fitness takmičenja prevarila žiri! Šta joj je zaista pomoglo da pobjedi?

Tek što je završilo takmičenje “Reši se neželjenih kilograma”, njegova pobjednica, Nikolina H., optužena je za kršenje pravila.

Njeni rivali su tvrdili da nije išla u teretanu i da je jela brzu hranu! Skandalozne fotografije i kako je pobjednica otkrivena možete vidjeti u nastavku.

Takmičenje “Riješi se neželjenih kilograma” postalo je jedno od najmasovnijih događaja u kojem je učestvovalo 735 ljudi raznih dobi. Novčana nagrada je takođe bila velika. Iznosila je 3 000€. Da bi dobili taj novac, učesnici su se trebali riješiti što je moguće više kilograma u roku od 3 mjeseca.

Svakodnevno su žiriju davali fotografije iz teretane i detaljan način ishrane koji je sadržavao minimalne kalorije. Više od polovine učesnika nije moglo podnijeti takav pritisak i odustali su već prvog mjeseca, dok su ostali najuporniji. Među njima je bila i Nikolina H. koja je ubrzo i pobjedila.

Ona je uspjela smršati rekordnih 39 kilograma! Poređenja radi, njena najbliža protivnica smršala je samo 24 kg. Ali čim je Nikolina dobila novčanu nagradu, počeli su se otkrivati zanimljivi detalji.

Njena protivnica objavila je privatnu prepisku gdje je Nikolina otvoreno rekla da ne drži dijetu i ne ide u teretanu:
Snimak zaslona razgovora dala je takmičarka koja je željela ostati anonimna.
Malo poslije toga nekoliko fotografija se pojavilo na internetu na kojima se vidi da je Nikolina redovan posetilac fast fooda, dok su iz teretane potvrdili da nije došla ni na jedan trening.

Pobjednica je ubrzo bombardovana lošim komentarima na društvenim mrežama. Optužena je da je uradila liposukciju i operaciju za smanjenje želuca. Morala je sve priznati.

Ispostavilo se da je cijelo vrijeme pila napitak za mršavljenje. Ovaj napitak, bogat aminokiselinama i antioksidansima, razgrađuje potkožne masne naslage i značajno poboljšava metaboličke procese u tijelu. Stoga, možete gubiti težinu bez držanja dijete.
Organizatori takmičenja su na gubitku.

Čak i ako Nikolina bude lišena nagrade, postigla je najvažniju stvar, a to je vitko i zdravo tijelo.
Izvor: pink.rs