KADA JE NIKOLA IZGOVORIO OVU RIJEČ VODITELJKA JE ZANIJEMILA, A PROTIVNIK PRASNUO U SMIJEH: Preko noći je postao HIT U SRBIJI (VIDEO)

0
598
Foto:Printscreen/Youtube

Jedan od takmičara u kvizu Slagalica, pobrao je velike simpatije publike, nakon što je u prvoj igri imao tačnu, ali ne i dovoljno dugačku reč.

Nikola Lacković, takmičar koji se prijavljivao u više navrata, te jednom prilikom i osvojio prvo mjesto, sinoć je dobro nasmejao sve u studiju, ali i one kraj malih ekrana. Naime, tokom prve igre, Slagalica, u kojoj takmičari traže najdužu riječ, on je dao veoma “pitak” odgovor.

Drugi takmičar, Miodrag imao je riječ od devet slova koja je glasila “avijacija” dok je Nikola sa osmijehom na licu izgovorio riječ od osam slova “rakijica”, nakon čega je nastala kratkotrajna tišina u studiju.

O tome svjedoči i suzdržani osmijeh drugog takmičara, te i kraće ćutanje voditeljke kviza.

Foto:Printscreen/Youtube

Nikolino rješenje je na društvenim mrežama izazvalo salve smijeha, te su mnogi prokomentarisali kako bi mu rado dali jednu čašicu, a bilo je i onih koji su bili spremni da odvoje i flašu. Iako nije bio u prvom planu, rezultat na kraju kviza je bio 149:76 u Nikolinu korist.

Novi.ba/Kurir.rs