KAD LJUDI VIDE MENE I MOG MUŽA, PRIĐU NAM DA KAŽU DA IM SE GADIMO: Ali mi se volimo uprkos razlici od 41 godinu

0
2000

Volimo se više nego ikad uprkos razlici od 41 godinu.

Šokantna razlika u godinama nije rezervisana samo za holivudske parove. Recimo, iako Leonardo Dikaprio već decenijama ne dozvoljava svojim djevojkama da napune 26 godine, pa se razlika u godinama među njima redovno povećava, malo je drastičnih razlika kao između Lizi (22) i Leslija Rikvuda (63) iz Northemptonšira.

Počeli su da se zabavljaju kada je Lizi imala 19 a Lesli 60 godina i upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Lizi je mlađa od sedmoro Leslijeve djece ali to mu nije smetalo da otpočne romansu sa njom.Fizički bi mi pripalo muka kada bi stranci na ulici prilazili da mu kažu da je “odvratni pedofil. Ne znam odakle ljudima hrabrosti da izgovaraju takve stvari. Njegove godine mi nikad nisu bile važne. Lesli je najsavršeniji suprug, a ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti – kaže ova mlada žena.

Oni su se, kaže, upoznali preko zajedničke prijateljice i odmah otišli na večeru.

Bilo je prebrzo, ali i savršeno. U toku večere pitala sam ga koliko ima godina, i kada mi je rekao da ima 60, vilica mi se objesila. Mislila sam da je u četrdesetim godinama. Ja sam priznala da imam 19 i on se nije potresao zbog toga. Rekao mi je da je razveden i da ima sedmoro djece koja su u dvadesetim i tridesetim godinama. Na kraju večeri smo se poljubili i bilo je savršeno – prisjeća se Lizi, koja mjesec dana nije smela da kaže roditeljima da joj je dečko stariji od njih. Sad su se, kaže, navikli na njenog muža, ali okolina ih i dalje osuđuje.

Kad idemo u kupovinu, nerijetko se desi da nam neko iz čista mira priđe i kaže nam “Odvratno je to što radite” i zgražava se nad nama. Sad smo se već i navikli na to – kaže ona, zaključujući da su u braku već godinu dana i da su iz dana u dan sve sretniji.

Izvor: Žena blic