Jelena Kosov krije muža ko zmija noge, A SVE ZBOG NJEGOVOG POSLA: Kad vidite kako izgleda bit će vam jasno žašto su ŽENE POPADALE U TRANS KAD SE POJAVILA OVA NJEGOVA FOTOGRAFIJA!

0
1419

Jelena Kostov, jedna je od najljepših i najzgodnijih pjevačica naše estrade. Iako bi je mnogi muškarci poželjeli za sebe, ona je već dugi niz godina u ljubavi sa pripadnikom žandarmerije Miljanom Vukovićem.

Jeleninog supruga karakteriše to da uopšte ne voli da se pojavljuje u medijima, te se iz tog razloga nikada nisu zajedno pojavili u javnosti.

Ono što je neosporno jeste da je Jelenin suprug veoma zgodan i atraktivan mušakarac.

Budući da Miljan ne voli medije, on i Jelena su se potrudili da u javnost ne isplivaju fotografije sa njihovog tajnog vjenčanja koje se dogodilo 2017. godine.

Njih dvoje su 5. januara organizovali slavlje u jednom restoranu gdje su se okupili njima najblizi članovi porodice, a Jelena je ovu vijest krila od svih kako novinari ne bi ispratili ovaj događaj.

Mjesec dana kasnije Jelena Kostov je na svet donijela Miliju, njenog i Miljanovog nasljednika koji je dao smisao njihovim životima. Jelena je u intervjuu za Pink.rs istakla da je spremna da se u 2020. godini ponovo ostvar u ulozi majke, te nema sumnje da joj sa Miljanom cvjetaju ruže.
Izvor: pink.rs