JAVNE LIČNOSTI DANIMA KOMENTARIŠU SEVERININ SLUČAJ, a ovo što je izjavila VODITELJICA Snežana Dakić DIGLO JE OGROMNU PRAŠINU

0
448

Mali Aleksandar već danima nije kod majke, što je mnogim ženama trn u oku.


Snežana Dakić prokomentarisala je situaciju u kojoj se našla Severina Kojić, pa je uopšteno govorila o muškarcima s novcem i ženama koje oistanu njihove partnerke.

– U pravosuđu se vrlo rijetko dešava da djecu oduzimaju majci, čak i u slučaju kad je majka narkomanka, nervno poremećena ili prostitutka. Zato što je stav socijalnih službi i psihologa da je maloj djeci najvažnija majka. Ovdje je očigledno presudila ozbiljna korupcija, možda i neka vrsta ucjene. Kada otac po svaku cijenu traži starateljstvo, uglavnom je razlog tome da bi povrijedio majku, a ne ljubav prema djetetu. To su po pravilu imućni i poslom okupirani biznismeni, silni u svom novcu i uticaju – kaže Snežana i dodaje:

-Tako da jadna djeca završe s dadiljama, babama i dedama, dok oni nastavljaju svoj užurbani život. Ne znam suštinu ličnog sukoba između njih dvoje, ali takvom tipu muškarca uopšte ne treba stvarni razlog, njima je uvijek onaj drugi kriv i loš. Često, logika svih bivših muževa koji imaju lovu je: “Puno me je koštala, e sad ću da joj se osvetim”. Pa kao da ih je neko tjerao da se razmeću i da se razbacuju novcem?!