“Ja sam ona koja se za svoju sreću izborila tako što se umješala u tuđu vezu “

0
757
Foto:Ilustracija

Ja sam ona koja se za svoju sreću izborila tako što se umješala u tuđu vezu jer sam bila zaljubljena u svog sadašnjeg muža.

Znala sam da ima dugu vezu i da je za mjesec-dva vjenčanje, znala sam i da se ludo vole, znala sam i da je to veliki grijeh. Cijelu noć sam razmišljala o svemu i shvatila sam da sam ipak sebi najpreča i da ne bih mogla da preživim da ga vidim kako se njoj zaklinje na vječnu ljubav.

Bila je neka proslava i srela sam ga u kafiću, bio je sa društvom, poprilično pripit. Iskoristila sam to i to veče završila sa njim kod mene. Kada je zaspao napravila sam par selfija za svaki slučaj. Priznala sam mu da sam dugo zaljubljena u njega i da želim da nam da šansu.

Njegova djevojka je saznala za nas i ostavila ga je. Kroz dvije nedjelje, test je pokazao dve crtice i evo sada, tri godine posle, on, naša ćerkica i ja živimo kao porodica.

Count Karl Schwarzenberg and Donna Mirta Barberini Colonna di Sciarra dancing at the Pallavicini Ball in Rome. (Photo by Wanda Gawronska/Condé Nast via Getty Images)

Znam da ćete da me osudite i napljujete, ali ja sam srećna i uživam u našem malom univerzumu.

Volim te Đole više od života.

Izvor: ispovesti.com