“Ja sam 93 godište, a moja kćerka za nekoliko dana puni 3 godine”

0
560

Ja sam 93 godište, a moja kćerka za nekoliko dana puni 3 godine. Trenutno živim sa čovjekom koji je 74 godište. Nisam ni sama sigurna da li sam se zaljubila u njega ili njegov novac, ali nakon nekoliko puta što sam bila sa njim, ostala sam trudna.

Do tada sam živjela na selu ali me je on dovao u grad. Međutim nije ovdje sve tako bajno i sjajno kako se priča. Pored toga što živim u luksuznoj kući i imam sve što poželim, opet nije to to. On radi u Beogradu, tako da skoro i tamo i živi, a svako malo otputuje negdje. Ja sjedim kući i čuvam našu kćerku, njegovog sina iz prvog braka koji je mlađi od mene 5 godina i njegovu majku.

Foto:Printscreen

On lumpuje po Beogradu, a nema djevojke sa kojom nije bio, čak sam vidjela i neke fotografije. Znam da sam 100 puta ljepšta od svih tih djevojaka. On je u zglavi sebi zamislio savršenu djevojku, a ja sam se potrudila da postanem takva. Promijenila sam boju kose, stavila plava sočiva, stavila silikone u g… i z…, sredila zube, napumpala usne. Sve sam to uradila samo da mu se ponovo dopadnem. Međutim nedavno se pojavila druga žena koja je za njega savršena. On naprosto ludi za njom, ali ona ni da čuje. Ima samo 17 godina i još uvijek ide u školu, a ja svoju nisam ni završila jer sam krenula sa njim. Zbog toga ga ne mogu ni ostavit, jer bi ostala bez ičega.

Ta mu je djevojka rekla da bi mogla popiti kafu sa njim, ali ništa više od toga ne dolazi u obzir. Vjerujte mi, da imam hraborosti prišla bih toj djevojci i zahvalila joj što neće da bude sa mojim mužem. Prije nekoliko dana mi je kupio novog džipa, tek ga je doveo iz salona.

I kada prođem kroz grad, svi misle kako sam presretna sa njim, ali je stvarnost ipak malo drugačija.