Izaberite vrata i otkrijte šta će vam to 2020. godina donijeti u životu!

0
489

Čak i one nevažne sitnice i svakodnevni odabiri mogu određivati našu životnu putanju, a u nelim slučajevima i sudbinu.

Sve što trebate uraditi jeste da izabrete vrata koja vam na prvu privlače najviše pažnje. Otkrit ćete u kojem periodu života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci, koji se mogu ogledati u poslovnom, ljubavnom ili zdravstvenom pogledu.


Pazite na svoje misli; one postaju riječi.
Pazite na svoje riječi; one postaju djela.
Pazite na svoja djela; ona postaju navike.
Pazite na svoje navike; one postaju karakter.
Pazite na svoj karakter; on postaje tvoja sudbina.

Ovo su riječi kineskog filozofa Lao Tsea, mešu narodom poznatijeg kao “veliki učitelj”. Tako da, koliko god to bilo čudno i nerealno, naša nam podsvijest može govoriti i u jednostavnim stvarima. To se može ticati odabira prizora koji su prijatniji našem oku. U današnjem članku je to slučaj sa vratima, i ovo je, prema mišljenju stručnjaka, neka vrsta izazova.

  • Vrata: Finansije

U 2020. godini ukazat će vam se velika prilika da riješite svoju finansijsku sigurnost. Tokom petog mjeseca ćete moći očekivati jednu veliku promjenu u karijeri koja će vam omogućiti još veći priliv novca

Foto:Ilustracija
  • Vrata: Ljubavna veza ili odnosi sa porodicom i prijateljima

Sljedeća godina za vas će biti neka vrsta pročišćenja. Dramatično ćete poboljšati svoje ljubavne odnose ili one veze koje se tiču porodice. Međutim prvo ćete krenuti od sebe i posvetiti ćete se osobnom rastu.

  • Vrata Zdravlja

Bićete ispunjeni energijom i osjećat ćete kao da ste u najboljoj formi života. Misli će vam biti mnogo bistrije. U 2020. čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više plivati, šetati po prirodi, voziti bicikl, a intimniji ćete biti i sa partnerom.
Izvor: magazindan.info