Iza nje su TRI PROPALA BRAKA, a sad je atraktivna pjevačica spremna da ČETVRTI PUT izgovori sudbonosno ‘DA’? Evo šta ju je odalo! (FOTO)

0
674

Novosadska barbika sakrila je ljubavni život od medija, ali jednu stvar je zaboravila.

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac u posljednje vreme intrigira javnost svojim odjevnim kombinacijama koje ukazuju na to da je spremna za još jedan brak.

Bekvalčeva iza sebe ima tri braka, prvi sa Danilom Ikodinovićem, sa kojim je dobila prvu ćerku Hanu. Potom je uplovila u bračne vode sa Ljubom Jovanovićem, ali njihovo vezivanje bilo je kratkog daha.

Treći Natašin brak bio je sa IT stručnjakom, Lukom Lazukićem, koji je bio pod budnim okom javnosti, nakon što su odlučili da se razvedu. Novosadska barbika tokom ljubavi sa Lazukićem dobila je drugu ćerku Katju.

Međutim, nakon što je stavila tačku na svoj treći brak, pjevačica je svoj ljubavni život potpuno sakrila od medija, ali ono ipak ju je nešto odalo. Nataša je u prethodnom periodu izazvala lavinu komentara kada je proglašena za ikonu LGBT populacije, kada se pojavila u bijelom odjelu, sa jasnom porukom ..Ljubav je ljubav”.

Nekoliko dana kasnije atraktivna plavuša pojavila se u bijeloj haljini na jednom prestižnom događaju u centru Beograda, kada je izjavila da sluti na četvrti brak. Ono što je zanimljivo jeste da se pjevačica vrlo često oblači u bijelu boju, a ona je i karakteristična za vjenčanice.

Da li je Bekvalčeva zaista spremna da po četvrti put izgovori sudbonosno ,,da”, ostaje nam da saznamo.
Izvor: pink.rs