IVAN IZ BEOGRADA JE PRIJE 15 GOODINA IMAO 127 KILOGRAMA: Danas izgleda brutalno dobro, DJEVOJKE LUDE ZA NJIM!

0
660
Foto:Žena.rs/Privatna arhiva

Ivan je sa 13 godina izgledao ovako. Danas nema djevojke koja se ne okrene za njim, a evo u čemu je tajna njegove transformacije.

Ivan Todorović iz Beograda podelio je na Instagramu sliku koja je izazvala brojne pozitivne reakcije, a koja pokazuje da godine zaista nisu bitne naspram uloženog truda u sopstveno telo. Iako je uvreženo mišljenje da su tinejdžeri i deca po prirodi fit, čak i ukoliko se hrane nezdravo, ova slika govori suprotno.

Foto: Instagram

Na lijevoj strani slike Ivan ima 13 godina i na putu je da se uvali u velike probleme sa kilogramima. Na desnoj strani je Ivan danas – zgodan mladić od 28 godina za kojim se svaka djevojka okreće.

  • Nema neke posebne mudrosti u ovoj transformaciji. Prosto sam počeo da se zdravo hranim i krenuo sa mnogo fizičke aktivnosti, i to tako što sam trčao svakodnevno – kaže Ivan za “Žena.rs”.
Foto:Žena.rs/Privatna arhiva

Danas, Ivan kaže da je svjestan da su gojaznost izazvali preveliki unos hrane, naročito ugljenih hidrata.

  • Smanjio sam ugljene hidrate, povećao proteine, a jeo sam i mnogo zelenih jabuka. Trčao sam u početku po 5, 10km dnevno, a onda povećavao – kaže Ivan koji je visok 190cm. Kada je krenuo sa transformacijom, imao je 127kg, a na kraju procesa imao je 75.

Taj stil i života usvojio je i vremenom unaprijedio, a ljubav prema sportu očigledno je ostala i Ivan danas izgleda poput fitnes trenera iako to nije. Danas se, kaže, drži na brojci od 95 kilograma.

Disciplina i motivacija učinili su svoje i Ivan danas izgleda ovako, a otkrio nam je i svoju tajnu.

Foto:Instagram
  • Izgled održavam svakodnevnim treninzima, trčanjem i ishranom baziranom na proteinima – kaže nam ovaj mladić.

A da proteinska dijeta zaista daje rezultate pokazuje i primer naše koleginice koja je upravo njom za 50 dana transformisala tijelo. Pa, ako vam je trebalo malo motivacije, upravo ste je dobili!

Fenserka.com/Žena.rs