ISPLIVALA PRAVA ISTINA, SEVIĆKA SE POMIRILA S DANIJELOM: Evo ko je bio pravi UZROK raskida!

0
603
Foto:Printscreen

Atraktivna pevačica Ana Sević odlučila je da pruži još jednu šansu bivšem dečku, biznismenu Danielu Nedeljkoviću.

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, pomirenje je palo prije nekoliko dana, a Nedeljković je bio taj koji je insistirao da se on i pjevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Pošto je od raskida prošlo malo vremena, a rane su bile svježe, Ani i Daniel nisu željeli da po svaku coenu srljaju s pomirenjem. Danima su se viđali, razgovarali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Foto:Prinstcreen

“Ana je uvijek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamjerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogriješio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promijenila”, otkriva izvor i dodaje:

Foto:Printscreen

“Danielovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoljeli su Anu i njenu kćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja od Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osjećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s kćerkicom za Dubaji, gde uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo”, ispričao je naš izvor.

Zgodna crnka potvrdila je naša saznanja, ali nije želela previše da govori o detaljima pomirenja.

“Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa kćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a po povratku u Srbiju, ulazim u studio i snimam novu pejsmu”, rekla je Ana ekskluzivno za „Alo!“.

Foto:Instagram

Fenserka.com/Alo.rs