Imao je ženu, dvoje djece, 12 kuća, najluksuznija kola i SVE ŠTO JE POŽELIO: Onda se PREKO NOĆI SVE OKRENULO, danas živi OVAKO!

0
2085
Foto:Facebook

U jednom trenutku ova porodica živjela je čist luksuz. U sljedećem, bili su na potpunom dnu, a otac sada otkriva kako su prošli ti dani.

Pol Holidej (45) iz Liverpula bio je uspješan preduzetnik i porodični čovjek. Imao je 12 kuća i vozio najnoviji model Poršea. Sve je teklo glatko a onda je došla 2008. godina i recesija. Tada se njegov san pretvorio u noćnu moru.

  • Sve se desilo tako brzo. Kao da je odjednom neko počupao sve kablove iz mog života i ostavio me u potpunom mraku. Od valjanja u novcu došli smo dotle da krpimo kraj sa krajem za najosnovnije stvari – priča medijima Pol, otac dva djeteta.
Foto:Facebook

Uskoro je novac krenuo da se topi, a nekretnine je prodavao u bescenje jer nije imao novca da ih održava.

  • Život nas je testirao. Sada sa ove vremenske distance znam i zašto. Sad vidim da taj život koji smo vodili nije bio zdrav. Cijele svoje kasne dvadesete i rane tridesete bio sam prebogat i živio rastrošno i bahato. Kad mi je posao propao shvatio sam da sam jurio pogrešan i lažan san. Gomila kuća i preskupih automobila neće vam donijeti sreću. Sreću donosi samo srećna porodica i blizina najvoljenijih – kaže Pol.
Foto:Facebook

Nakon finansijskog kraha, Pol je emigrirao u Australiju sa suprugom Mel i dvoje dece, Luisom (17) i Elisom (14).

Foto:Facebook

Tamo je Pol postao “velnes pionir” i pokrenuo projekat “Human Excellence Project”, i to kako bi se nosio sa tugom jer mu je otac preminuo od kancera.

  • U mladosti sam proputovao svijet ali uvijek sam želio da se oprobam u životu u Australiji. Kada mi je sve propalo, shvatio sam to kao šansu da počnem ispočetka na mjestu na kome sam oduvijek želio i ispostavilo se da je moje siromaštvo zapravo prikriveni blagoslov – kaže Pol.

T.G.