“Imam 42 godine, a većina misli da sam mlađa jer”

0
383

Imam 42 godine, a većina misli da sam mlađa jer zaista dobro izgledam.

Neki mi govore da imam 33 godine i to mi mnogo laska. Redovno treniran i zdravo se hranim, a inače po zanimanju sam profesorica matematike. Za supruga sam se udala prije otprilke 5 godina, bila sam zaljubljena i nije mi smetalo to što ima sina iz prvog braka.

Mali Marko ima 22 godine i živi sa nama s obzirom da je suprug dobio starateljstvo nad njim. Jednog dana sam došla sa posla i vidjela da nema nikoga u kući. Otišla sam u kupatilo i svukla se.

Ostalo je nešto tople vode pa sam se oslučila istuširati. Primjetila sam da su vrata od kupatila otvorena, a na moje zaprepaštenje sam na njima vidjela Marka kako se skriva i posmatra me dok se tuširam. Bilo je jako čudno. Po završteku tuširanja otišla sam u sobu a zatim i do markove da ga pozovem na ručak. Vrata su bila zatvorena ali ne i zaključana. Nagela sam glavu i pogledala kroz ključaonicu. Tada sam ugledala Marka kako se samozadovoljava. Vidjela sam da ima ogromnu alatku, duplo veća i deblja nego očeva. Na trenutak sam ga poželjela.

Znam da nije bilo u redu, ali nisam mogla izbrisati sliku iz glave. Preko vrata sam ga pozvala na ručak i sišla u kuhinju. Obzirom da suprug petkom dolazi kasno sa posla, odlučila sam uraditi ono što ne smijem.

Nakon ručka smo sjeli gledati televizor i tada sam uzela njegovu šaku i stavila na svoje grudi. Onda je sve krenulo samo od sebe, tako da sam na kraju svog muža prevarila sa njegovim sinom. Bilo je ludo i nezaboravno, i jedan čekam da ponovimo.
Izvor: magazindan.info