“Imam 18 godina, a moja majka više izgleda kao moja sestra a ne kao majka “

0
562

Imam 18 godina i trenutno ćivim sa roditeljima. Moja je mama jako zgodna žena, ima 38 godina ali se puno ne razlikuje od mene, iako je moja mama.

Nekad nas čak pitaju i da li smo sestre. Međutim otac je skroz druga priča. On ima 51 godinu, i kako bi rekla, ružan je ko crna noć. Debeo je i ima preko 100 kila. Ja stvarno ne razumijem kako je uspio da osvoji moju mamu, ne znam u šta je gledala kada je birala njega.

Međutim ono što je interesantno ni jedno ni drugo nikad nisu varali, iako realno mama može da ima bilo kojeg muškarca kojeg poželi. Ima odlilne grudi , duge vitke noge i još je pri tome plavuša. Međutim kada sam se juče vratila ranije iz škole, jer nisam imala zadnja dva časa, doživjela sam neprijatno iznenađenje.

Iz spavaće sobe mojih roditelja čuli su se neki čudni zvukovi. Da budem iskrena, iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje u Francusku. Prišunjala sam se na prstima do spavaće sobe, i provirila u sobu, međutim vidjela sam da je moja mama sama. Polako sam izašla iz kuće, da ne misli da sam je htjela špijunirati.

Međutim nakon sat vremena vratila sam se u kuću i zatekla sam je kako pije kafu sa tatinim mlađim bratom koji inače živi u Beču. Sada nisam sigurna, da li je mama bila sa njim maloprije ili sam ja to sebi nešto umislila. Zaista ne znam više šta da mislim.
Izvor: magazindan.info