IMALA SAM 14 GODINA KAD SU ME UDALI ZA MOMKA IZ SELA, SRPSKA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU: Od njene bolne ispovijesti i kamen bi proplakao!

0
653

Naša pevačica rođena je u Beogradu, a odrastala je s majkom i očuhom. Prvi brak je imala sa svega 14 godina, protiv svoje volje, a kako su tada mediji brujali, očuh i majka su odlučili da je udaju za dečka iz njihovog sela, dok nju nisu pitali za mišljenje.

Nakon dve godine braka Zlata Petrović je napustila muža i udala se za pevača folk muzike Hasana Dudića s kojim je dobila sina Mikija.

Ni taj brak joj nije bio srećniji, a nakon razvoda od Hasana Dudića, Zlata se udala za voditelja Zorana Pejića Peju, s kojim ima sina Jovana. Nakon nekog vremena odlučila je i od njega da se razvede.

Ona je nedavno mnoge šokirala priznanjem da je pet godina bila u vezi sa oženjenim muškarcem, pa dodala da zapravo nije htela da ga razvede.

  • Bila sam ljubavnica pet godina. Nisam htela da ga razvedem. Uvek sam ja zarađivala, bila sam sebi muškarac. Zato mnoge žene moraju da ćute, da bi dobile bunde. Posle na kraju shvate da je život prošao, a one su zbog krpica ćutale. Brak mora da se raspadne. Ili će doći neka tamo i pokazati istinsku i pravu ljubav tom čoveku, e zato biva ovo što se dešava – rekla je pevačica u jednoj emisiji, šta je Zlata rekla o vezi sa Sašom Popovićem, kao i o njihovim intimnim odnosima pročitajte klikom na link.