Imala je 124 kg na početku serijala “Život na vagi” , a kad vidite KAKO SAD IZGLEDA NEĆETE SE MOĆI NAČUDITI

0
923

Sretna sam Nina Martina na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja…


Prošlo je godinu dana od završetka treće sezone ‘Život na vagi’, a natjecateljica Nina Martina Korbar (26) ušla je u show s 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kila. Izgubila je 32% tjelesne mase, a i dalje radi na sebi.


Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža… Ali sve u umjerenim količinama.

Osim prehrane, objavljuje i raspored vježbi koje izvodi. Otkrila je kako joj polazi za rukom skidati kilograme bez teretane i skupih sprava za vježbanje. Dok je lijepo vrijeme voli vježbati u prirodi. Trening je bio odličan, trajao je nekih 45 minuta, vrlo eksplozivan i odličan za cijelo tijelo. Nadam se da ćete ga isprobati – rekla je jednom prilikom kad je pratiteljima otkrila svoj program vježbanja.

Kad su nakon showa roditelji vidjeli transformaciju Nine Martine koja je izgubila 40 kilograma, zaplakali su od sreće. – Sretna sam i ponosna na sebe – rekla je tad Korbar koja od showa prima puno poruka podrške.

Izvor: 24sata.hr