IMA NAJVIŠE HITOVA NA ESTRADI, a čitav život KRIJE SVOJE IME! Svi ga znate kao MILETA KITIĆA , a ovo je njegovo pravo ime!

0
339

Kada su u pitanju domaci folk pjevaci, vec dugi niz godina je Mile Kitic upravo jedan od omiljenih medju svima njima.

Njegovi koncerti I nastupi su uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta, a isto tako cete I u kafanama cesto da cujete njegove pjesme, posebno u kasnim nocnim satima. Ipak, I on se vremenom morao da navikne na to da je cijena popularnosti to da se prije ili kasnije morate pomiriti s tim.

Ne moze se reci da je to posebno smetalo I njegovoj kcerki Eleni, kako je kasnije I ona uplovila u muzicke vode I moglo bi se reci da se u istim jako dobro snasla. Vecina je smatra izuzetno atraktivnom djevojkom, tako da je I to jedan veliki plus kada se bavite poslom u svijetu showbizza.

Ono sto je zanimljivo jeste da koliko god vi mislite da znate sve o zivotu poznatih I javnih licnosti, da s vremena na vrijeme saznate neke detalje iz njihovog zivota koji vas opet uspiju da iznenade. Tako je vecina ostala bez teksta kada je saznala koje je zapravo pravo ime Mileta Kitica.

Ovaj domaci pjevac, koji je inace rodjen 1. Januara, na Novu godinu nosi ime Milojko, mada su ga svi cijelog zivota zvali Mile, pa nije ni veliko iznenadjenje sto je na kraju odlucio da ipak zeli da tako bude oslovljen I na muzickoj estradi. Sta vi inace mislite o njemu, da li ga simpatisete ili nikad niste bili neki veliki fan njegove muzike? Pisite nam u komentarima ispod naseg clanka danasnjeg!
Izvor: magazindan.info