IMA 98 GODINA I SVA JE IZOPERISANA: Majka popularnog glumca pretjerala sa operacijama! Kad vidite kako izgleda UHVATIT ĆETE SE ZA GLAVU! Je li ovo moguće?!

0
493

JACKIE STALLONE, majka slavnog Sylvestera, u mladosti je bila plesačica i dičila se svojim privlačnim izgledom, no kako je već u mlađim danima počela s plastičnim operacijama, danas izgleda potpuno drugačije.

Danas joj je 98 godina, a lice joj je toliko izobličeno brojnim estetskim zahvatima da je mnogi uspoređuju s dizajnericom Donatellom Versace.

I sama je još prije nekoliko godina priznala da je pretjerala i da žali zbog brojnih operacija.

“Bilo ih je previše, izgledam kao vjeverica koja ima puna usta lješnjaka”, rekla je za Daily Mail.


pak, bivša plesačica također je ustanovila da joj je drago što se brine za svoje zdravlje i izgled te je s 91 godinom triput tjedno išla na satove plesa, dvaput tjedno vježbala s osobnim trenerom i svaki dan provodila dva sata svirajući klavir.

“Ne gubim vrijeme po glupim holivudskim partijima. Ja sam postala uzor za zvijezde starije od 50 godina jer svi strahuju od starenja, a ja sam sve popularnija s godinama”, rekla je tom prilikom.

Bez obzira na svoju brigu za zdravlje, Jackie je preživjela tri srčana udara, no tvrdi da se ne boji smrti.

“Bila su tri. Moj odgovor na njih je: zajebi. Ako moraš umrijeti, to je dobar način da umreš. Odlaziš u jednom komadu i dostojanstveno”, zaključila je.
Izvor: index.hr