HOROSKOP ZA NAREDNA DVA DANA: Ovi horoskopski znaci se trebaju OSLOBODITI PROŠLOSTI, evo ZAŠTO!

0
547

Saturn u Jarcu će ovih dana (07. i 08.11.) smanjiti vitalnost i svjetlost Sunca u Vagi. Riječ je o zahtjevnom aspektu koji nam često odnosi povećanu odgovornost i suočava nas s problemima koje trebamo riješiti kako bismo mogli ići dalje. Strahovi i nesigurnosti bi nam mogli narušiti odlučnost pa i samopouzdanje. Ovaj aspekt mogao bi najviše utjecati na pripadnike Vage, Ovna, Jarca i Raka, kao i na one koji imaju Podznak u tim znakovima.

Pitamo se možemo li izaći na kraj s tim izazovima?

Neupitno je da znamo i možemo. Bitno je da ono što nam se događa ne doživimo kao nepremostivo. Nije veće od nas. Okolnosti i ljudi nam ne mogu oduzeti snagu i moć. Mi smo ti koji odlučujemo. Naš doživljaj onoga što se odvija pred nama je ključan. Pustite ego, tražite ono što je najbolje za vas i sve osobe uključene u priču, ako postoje.

Neke od tema ovog aspekta mogu biti odnosi sa starijim osobama, autoritetima, partnerski odnosi, pitanje povjerenja, stabilnosti i odgovornosti, tjeskoba, neriješeni problemi iz prošlosti.

Uložite trud, isplatit će vam se.

Nemojte olako odustati i dignuti ruke od onoga što vam je bitno.

Udaljite se od osoba koje vas kritiziraju ili vam otežavaju ispunjenje obaveza.

Imajte na umu da nas ne mogu svi prihvatiti i potvrditi. Tražite potvrdu unutar sebe.

Pogledajte svoje strahove u oči, nasmiješite im se. Strahovi su igra uma.

Ne izbjegavajte neminovno, bijeg od onoga što vas opterećuje je nemoguć. Ono od čega bježite, trči za vama.

Sunce je simbol autentičnosti, naša jezgra. Kad na to naleti Saturn, dolazi do suočavanja jer sve što je netočno, lažno mora biti odbačeno, a to nekad može biti zahtjevno jer se volimo držati za poznato koliko god nam ono nekad otežavalo napredovanje.

Saturn traži kraj, završetak nečega i on će uvijek zapljeskati dobro obavljenom poslu i donijeti vam nagrade. Zato nemojte odustati od onoga što vam je bitno. Odbacite trenutno ono što je manje važno. Fokus samo na bitno!

Ovaj aspekt mogao bi najviše utjecati na pripadnike Vage, Ovna, Jarca i Raka, kao i na one koji imaju Podznak u tim znakovima.

Izvor:Aura