HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR: Pazite kome pričate svoje tajne, ljudi iz okruženja su ljubomorni!

0
497
Foto:Ilustracija

Saznajte šta vam zvezde predviđaju…

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju prilika da pokrenete novi poslovni projekat. Povoljne su vam prilike da napredujete u svemu što se bude pokrenulo danas.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi da se više posveti vašoj vezi i da joj je važno da vaš odnos napreduje u budućnosti. Možete da očekujete dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode svaki dan. Generalno se potrudite da povedete više računa o svojim navikama.

BIK

POSAO: Imate mnogo obaveza i stalo vam je do toga da sve uradite bez greške. Veoma ste posvećeni svom poslu i radite na tome da vam organizacija bude maksimalno dobra.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za flert sa osobom koja je i ranije pokazivala neke znake interesovanja prema vama. Možete da očekujete povoljan period za novu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Očekuje vas dan u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete skloni problemima, tegobama vezanim za grip, prehladu i tome sl.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas mnogo energije trošiti na svoj posao i da će vam to stvarati neki vid pritiska. Možete da očekujete da dosta toga na poslovnom polju neće ići kako želite.

LJUBAV: Priželjkujete nova poznanstva, ali još uvijek niste prošlost ostavili iza sebe pa vam je teško da se posvetite novoj osobi. Očekuje vas obnova komunikacije sa starim partnerom.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije kod vas u narednom periodu. Potrudite se da se organizujete tako da što više odmarate i da nađete više vremena za san.

RAK

POSAO: Ne želite više da radite posao na kojem se ne osjećate dobro i spremni ste za promjene na ovom polju. Možete da očekujete da će vam se uskoro ukazati neka prilika za promjenu.

LJUBAV: Voljena osoba vam je privržena i pokazuje vam svoju iskrenu, duboku ljubav i posvećenost. Možete da se nadate lijepom danu kada su u pitanju osjećanja.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Kada se bavite sportom i redovno trenirate osjećate se bolje. Možete da očekujete da ćete danas imati dosta energije u sebi.

LAV

POSAO: Ostavićete dobar utisak na svoje nadređene i samim tim uspeti da ostvarite pomak po pitanju poslovne situacije. Možete da očekujete da ćete imati pozitivan dan.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo poznanstvo tokom današnjeg dana. Uskoro ćete imati šansu da dođete do emotivne veze. Spremni ste za dobre promjene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na redovnu kontrolu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni nekim manjim problemima sa zdravljem. Pazite na sebe.

DJEVICA

POSAO: Očekuju vas pozitivne vesti na polju posla. Možete da se nadate novim dešavanjima i dobrim promjenama. Ako ste planirali neko poslovno putovanje, bićete zadovoljni.

LJUBAV: Pred vama je veoma romantičan dan koji ćete provesti zajedno sa svojim partnerom. Posvećeni ste jedno drugome i spremni ste da uživate kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Mijenjajte loše navike. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem pa je jako važno da na vrijeme počnete da brinete o sebi.

VAGA

POSAO: Preopterećeni ste poslom, ne osjećate se dobro kada radite pod pritiskom i potrebno vam je malo odmora. Moguće je da osjećate veliku dozu pritiska na više različitih strana.

LJUBAV: Ne otvarate se lako i voljena osoba vam to zamjera. Ona često ima utisak da ste prema njoj pretjerano hladni i distancirani i zbog toga bi vaš odnos mogao da zapadne u krizu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu kalcijuma. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa kostima, pa biste generalno trebali da povedete računa.

ŠKORPIJA

POSAO: Poboljšanje uslova na ovom polju vam unosi osjećaj zadovoljstva. Smatrate da ste puno toga uspeli da ostvarite. Zadovoljni ste svojim postignućima i cijenite sebe.

LJUBAV: Važno vam je da se potrudite da popravite komunikaciju sa partnerom ako vam je stalo do balansa i harmonije u braku. Ako ste slobodni još nema početka nove veze.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam oscilira. Možete da očekujete da ćete tokom dan bez nekog naročitog razloga biti nervozni i pod stresom. Nađite način da se malo opustite.

STRIJELAC

POSAO: Finansijski napredak ste uspjeli da ostvarite, a to vam je bilo jako važno. Sada daleko rasterećeniji koračate dalje. Spremni ste za nove poslovne poteze.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pokazala interesovanje ka vama ali se nadate da se to može promjeniti. Možete da očekujete da ćete imati neke promjene na ljubavnom polju uskoro.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi i osjećate se sve bolje u svojoj koži. Povoljan je period da se pozabavite rješavanjem nekog problema iz prošlosti na ovom polju.

JARAC

POSAO: Stvari ne idu kako ste željeli i to vas donekle frustrira. Potrudite se da nađete više strpljenja u sebi. Važno je da ništa ne radite na silu i da pustite da situacija ide svojim tokom.

LJUBAV: Voljena osoba vam je pokazala svoja osjećanja kao i želju da dođete do nekih ozbiljnijih emotivnih promjena. Možete da očekujete da ćete imati zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava iritacija na koži. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim manjim problemima na ovom polju pa se na vrijeme posavjetujte sa ljekarom.

VODOLIJA

POSAO: Mogući su neki iznenadni preokreti koji će vam u velikoj mjeri poremetiti planove koje ste imali po pitanju posla. Pred vama je period u kojem ćete često biti pod stresom.

LJUBAV: Sa voljenom osobom dolazite do rasprava i tenzije. Osjećate se kao da vaša veza nema nekog smisla i da su emocije nestale… Moguće je da ćete uskoro doći do kraja ove veze.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste i nije vam lako da na ovom polju ostvarit stabilno stanje. Mogli biste da imate razne tegobe na polju zdravlja koje dolaze psihosomatski.

RIBE

POSAO: Važno je da pokažete da ste spremni da se prilagodite kolektivu u kojem radite. Ne može sve da bude podređeno vama. Potrudite se da budete spremniji na kompromise.

LJUBAV: Moguće je da će vam se sasvim iznenada pojaviti osoba koja će u vama probuditi veoma jake emocije. Dajte sve od sebe da na ovom polju budete iskreniji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. moguće je da ćete imati neke poteškoće kada su u pitanju osjetljive desni takođe. Na vrijeme zakažite tretman kod stomatologa.

Fenserka.com/Alo.rs