HARALA JE DEVEDESETIH: Njene pjesme pravile su LUDILO, “vaspitavala” je stotine hiljada djevojaka! Sada otkriva TAJNE vremena turbo-folka!

0
665

Vesna Galiot Gala je prva srbijanska dens pjevačica koja se se na muzičkoj sceni pojavila devedesetih godina, tačnije 1994. i postala jedna od najpopularnijih.

I dalje se pamte njeni hitovi ‘Nedostajaćeš mi’, ‘Izaberi’, ‘Zlatna ribica’, ‘Budim se’, a Gala je i pored uspjeha koji je imala rješila da se povuče sa scene.

Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije – otkrila je Vesna i priznala da nema poznate prijatelje.


Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmijemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom – rekla je ona medijima svojevremeno.
U jednom trenutku je planirala da se vrati na muzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga… Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi – reka je Gala.
Gala se inače muzikom bavila i prije nego što je doživjela popularnost devedesetih, a danas joj se još uvijek javljaju oni koji su na njenim hitovima odrasli.

Meni su devedesete sinonim za zaljubljivanje. I danas kad te generacije kontaktiraju sa mnom, obično kažu: ‘Uz tvoju pjesmu sam se prvi put poljubio, zaljubio, oženio ili udala’. I iz tog razloga, pjesme iz tog perioda se ne mogu zaboraviti.


Izvor: kurir.rs / Foto: kurir.rs