GOSTI DOŠLI NA VJENČANJE, NISU NI SLUTILI KAKAV ĆE HAOS DOŽIVJETI: Mlada im ukrala 25.000 eura, a onda uradila JOŠ GORU STVAR

0
1707

Neki će reći da su svadbe postale unosan biznis. Odnosno, mladenci prave što veće veselje, da bi pokrili troškove i dobili koji euro više u odnosu na investiciju. Ali, niko nije transparentan u želji da uzme novac od gostiju kao ova mlada.

Na Reditu korisnik “joyeuxanniversaire1” objavio kako je mlada tražila od gostiju da doniraju 30.000 dolara za proslavu venčanja, a potom je otkazala vjenčanje.

Poslije mnogo razgovora i prolivenih suza odlučili smo da otkažemo naše zimsko vjenčanje. Javićemo vam novi datum vjenčanja. Želimo svima da se zahvalimo na vašim prilozima. Da li možete da vjerujete da smo sakupili 30.000 dolara? Nevjerovatno. Ne brinite, novac nećemo potrošiti za lične potrebe, već za medeni mjesec.

Blagosloveni smo što imamo ovakve prijatelje i porodicu. Dok ne objavimo novi datum vjenčanja, ostaviću vam moj račun ako neko želi da nam pošalje neki poklon ili još novca. Kao što sam rekla, još ćemo vam javiti za datum vjenčanja. Nema potrebe da budete tužni, biće luda zabava. Volim vas”.

Gosti mlade su burno reagovali na objavu, naročito kad su shvatili da poslije 30.000 dolara žele još.

“Sram te bilo. Potrošili ste novac za medeni mjesec? 30.000 za medeni mjesec, pa gdje idete? Na Mars?”, “Nazovi me čim vidiš ovu poruku, moramo da pričamo”, “Vratićeš mi moju donaciju u kešu, šaljem ti račun”, pisali su prijatelji i članovi porodice.

Mlada je odgovorila pojedincima da ne može da vjeruje da je napadaju i da treba da budu srećni zbog nje. Ona je srećna sa svojih 30.000 dolara, ali gosti nisu jer znaju kako će biti potrošen njihov novac.

Izvor: ZenaBlic