GORAN BREGOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOGATIJIH MUZIČARA NA ESTRADI, a evo kako je UHLJEBIO RODBINU

0
962

Goran Bregović, osim uspješnom karijerom, može da se pohvali i mnoštvom nekretnina koje posjeduje .

Brega može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prijestonici. Goran je na ovaj način riješio sebe, ali i svoje najmilije.

Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova na pomenutoj lokaciji prošle godine kupio je za svoje ćerke – otkrio je izvor za Blic.Bregovićeve ćerke već godinama žive i školuju se u Parizu, ali obožavaju Beograd i rado ga posjećuju.

Bregović je hteo na ovaj način da ih obezbjedi, ali i da im omogući krov nad glavom ukoliko jednog dana budu poželjele da žive u srpskoj prijestonici.

Goran je prošle godine, gostujući u emisiji “Ćirilica”, otkrio da u svom vlasništvu ima i nekretnine u elitnom prijestoničkom naselju “Beograd na vodi”.Kupio sam dva stana u “Beogradu na vodi”. Bila je tolika hajka na te stanove i kupio sam ta dva koja su ostala.

Podsjetimo, osnivač kultnog rok sastava “Bijelo dugme” iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema završila je u Francuskoj Likovnu akademiju, a do sada je imala izložbe kako u Parizu, tako i Beogradu. Mlađe ćerke pohađaju srednju školu.

Moja djeca kada su bila mala, u vrijeme Bajrama bila su muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijale. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta.

Moja djeca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovdje. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. Teško je u životu od toga se izliječiti – izjavio je muzičar prije nekoliko godina za Blic.