GODINA JU JE KRIO OD OČIJU JAVNOSTI!Ova ljepotica je osvojila srce Zdravka Čolića, a evo kako su se upoznali: NAJLJEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU ĆETE IKADA ČUTI!

0
662

Pjevač Zdravko Čolić poznat je po tome što emotivni život krije kao zmija noge.

Međutim, sada su isplivali snimci na kojima možemo da vidimo kako Čolina izabranica izgleda.

U braku je preko 18 godina, a supruga Aleksandra Čolić rodila mu je dvije ćerke – Unu i Laru.Vjjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je svojevremeno Zdravko.

Inače, nedavno je opisao kako je prije 19 godina upoznao Aleksandru koja je bila student geografije.Svaki muškarac voli da neko brine o njemu.

Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli da se zabavljamo.

Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige. Preemotivan sam i ne mogu da budem strog tata, pa djeca kolo vode. Veoma je odgovorno živeti sa tri žene, ali i veoma lijepo – rekao je nedavno.
Izvor: informer.rs