GAGI rasplakao region PRIZNANJEM KOLIKO VOLI ANABELU: ” Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno”(VIDEO)

0
502

Miljana Kulić požalila se Gagiju Đoganiju da ne osjeća više emocije prema Lazaru Čoliću i da su joj se osjećanja drastično smanjila nakon kiretaže.

Gagi je pokušao da pomogne svojim prijateljima, dijelivši im adekvatne savjete iz ličnog iskustva. Pričajući, došli su i na temu Anabelinog i Gagijevog odnosa. Zola je postavio interesantno pitanje ovom zadrugaru:

“Imaš dvije opcije, da ostanete korektni i u dobrom odnosu i u tom slučaju neko ti donese milion eura u kešu, a druga opcija je, ne dobiješ milion eura u kešu, ali kad izađeš odavde, živiš sa Anabelom do kraja života, budete zajedno? Znači poenta priče je da li želiš da uzmeš milion i imaš korektan odnos sa njom ili da budeš sa njom?

Ti sprdaš čovjeka, ja ga zovem da ozbiljno razgovaramo sa njim – pobunila se Miljana.

– Zanimljivo je, bravo Zola. Uzeo bih milion eura. Realan sam, znam da od ovog drugog ne bi ništa bilo. Sve bi bilo kako treba da ima ljubavi, onda ne bih uzeo novac, vratio bih se porodici. Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno zato što više nismo iste osobe. Bude 10 dana dobro, 15. problem, nije to više to biti sa nekim, a mnoge stvari su se promijenile. Nije to ta draž, sve je potrošeno, ona mene poznaje i ja nju, ali to bi bilo mučenje. Ja odem sa njom na kafu, popričamo… – odgovorio je Gagi.

– Ja mislim da ti nju i dalje voliš – rekao je Zola.

Razgovoru o odnosu između Anabele Bukve i Gagija Đoganija prethodilo je to što je Miljana Kulić otvoreno priznala da Zolu više ne voli kao prije i da joj se odnos prema njemu drastično promijenio.

Izvor: expresstabloid.ba