Frontmen grupe MILIGRAM PROGOVORIO O NJIHOVOM RASPADU: Ovo je ostavilo sve u šoku!

0
902

Mediji su pisali da se raspadaju, a sad se oglasio frontmen grupe miligram Aleksandar Milić Mili i demantovao te navode i saopćio nove vijesto vezane za mladog pjevača koji je postao dio popularnog benda.

Naš najtiražniji kompozitor, najbolji producent i aranžer današnjice, Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda Miligram, nakon višemesečnih razmišljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove.

Kako saznajemo, riječ je o mladom umjetniku koji se zove Adi Šoše, za kojeg, svi koji su čuli kako pjeva, pričaju da ima anđeoski glas, te da njegova boja glasa i način izvođenja pjesama publiku može vrhunski da zabavi, ali i da u njima probudi najljepše emocije.

Mili je neko ko umije da prepozna kvalitet i to je i glavni kriterijum po kojem je birao novog pjevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio je bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspio je od Miligrama za ekspresno vrijeme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice – priča naš izvor.

Izbor je pao na Adija upravo zato sto Mili vjeruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika vidjeti vrlo brzo – objašnjava naš sagovornik.

Inače, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pjesmu i spot, koji će svjetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

S obzirom na to kakve hitove je Mili napravio u svojoj karijeri i da uvijek nadmaši sebe i estradu, ono sto ce izaci iz Miligram mjuzika sigurno ce biti najbolji muzicki proizvod u 2020.

Izvor: Pink.rs