FRONTMEN GRUPE “LUNA” SE OGLASO nakon skandala sa njegovom pjevačicom i NESUĐENOM SNAJKOM: Prevarila mu sina, ONDA JE ON POLUDIO i uradio o ovo

0
589

Vođa popularne grupe Luna, Čeda Čvorak do sada je već nekoliko puta bi predmet razgovora ukućana u “Zadruzi”, a među njima je i Ivana Krunić, sa kojom je jedno vrijeme sarađivao.


Navodno je Ivana varala Čedinog sina sa kojim je bila u vezi, pa je zbog toga Krunićeva napustila ovu grupu. Nakon takvih priča, Čeda se oglasio pred kamerom. Iako su iznosili različite negativne tvrdnje o njemu, Čeda je odlučio da se ne spušta na taj novo i ne upliće u te rasprave jer nije učesnik rijalitija.

– Štuca mi se! Previše sam spominjan i to uglavnom u negativnom kontekstu, zato što nisam učesnik. Ako ima neki problem to se rješi u četiri oka ili na sudu, sve što su pričali, ništa nije istina! Ja ne znam šta su namjere ljudi, koja je namjera tog nekog ko uđe unutra i služi se sredstvima koja nisu regularna.

Bilo je i drugih, koji su govorili i negativnije o meni, takvi majmuni su me uzimali u usta. Ljudi su koristili negativne konotacije, kao da oni nešto znaju, a Ivana kao Ivana, davno je otišla iz grupe, zna šta smije, a šta ne smije po ugovornim obavezama. Igra se tamo – ispričao je Čeda.