FOLKERKA NAPRAVILA POREĐENJE prije 15 godina i sad: Bila je siromašna i skromna A DANAS UŽIVA U LUKSUZU! Morala se pohvaliti!(FOTO)

0
1431

Jedna od popularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Indira Radić, koja je već duži niz godina prisutna na domaćoj sceni, pa je samim tim uspjela da napravi brojnu armiju fanova koji uživaju u njenim pjesmama, ali i nastupima, bez obzira gdje da održava nastup.

Ipak, bez obzira na to što je odavno u svijetu showbizza, nedavno je Indira na svojim nalozima na društvenim mrežama dokazala da i dalje cijeni prave vrijednosti u životu.

Naime, ona je odlučila da svojoj najboljoj prijateljici koja ima tu titulu punih 15 godina čestita rođendan na ovaj način, pa je objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju, a u opisu je napisala dirljivu poruku u kojoj je u kratkim crtama svima otkrila koliko to prijateljstvo već traje, te koliko joj sve to zapravo znači. U nastavku možete da pogledate šta je to Indira podijelila sa svojim fanovima, te zbog čega su se svi raznježili na njenu poruku.

U komentarima su joj brojni njeni fanovi ostavili komplimente jer je dokazala da bez obzira na to što živimo u materijalnom svijetu, da je ipak prijateljstvo ono što čovjeka čini zaista bogatm, kako je za sve nemoguće da žive sami, nego im je potreban neko sa kime će podijeliti sreću, ali i tugu.

Očigledno je da Indira takve osobe ima u svom životu, te da se njima rado hvali. Ostvarila se i na poslovnom planu, pa se ne može reći da joj nešto u životu posebno fali, zar ne? Šta vi inače mislite o Indiri kao o pjevačici, da li je simpatišete?

Izvor:magazindan.info