FOLKER ADIL UŽIVA U LUKSUZU, A NJEGOV BRAT KONOBARIŠE ZA MALE PARE, OBJAVLJENE NJEGOVE SLIKE: Pogledajte kako izgleda, SRBIJA U SUZAMA

0
1246

Folker Adil Maksutović često je u javnosti isticao da mu je porodica na prvom mjestu, ali kako „Alo!“ saznaje, popularni pjevač već nekoliko mjeseci nije u dobrim odnosima sa mlađim bratom Maksutom, i to zbog novca.

Naime, kako saznajemo, Maksut, koji već duže vrijeme radi kao šanker u jednom kafiću u Borči, u nekoliko navrata je od brata tražio pozajmicu kako bi pokrenuo svoj biznis, ali nijednom nije naišao na Adilovu podršku i razumijevanje. Zbog toga je odnos između Adila i Maksuta narušen, a braća komuniciraju samo kada moraju.

Adil i njegov brat Maksut su se doskora dobro slagali i jedan drugom su bili velika podrška, sve dok njihov odnos nije narušen zbog novca. Iako Adil već godinama odlično zarađuje, nikada nije našao za shodno da finansijski pomogne bratu i sestri, čak ni da im pozajmi novac. Ta njegova odluka nikome nije smetala jer su i brat i sestra poznatog pjevača vrijedni i radni i odmalena su naučeni da sami zarađuju svoj dinar – kaže izvor blizak pjevačevoj porodici i objašnjava da se najbliži članovi Adilove porodice, uprkos njegovoj popularnosti, bave najnormalnijim zanimanjima.

Njegov brat Maksut već duže vrijeme radi kao šanker u jednom kafiću u beogradskom naselju Borča. Njegova dnevnica je 1.200 dinara, a smjene ponekad traju i više od od osam sati. On svakodnevno dolazi na posao, vrijedan je i odgovoran radnik i svi ga u njegovom kolektivu poštuju – kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je mlađi Maksutović često od brata tražio novac kako bi pokrenuo sopstveni biznis, ali da nikada nije dobio potvrdan odgovor.

Maksut je oduvijek želio da se bavi ugostiteljstvom jer voli da radi sa ljudima. Godinama je radio kao konobar u raznim kafićima, a kada je njegov brat doživio veliki uspjeh u muzici, Maksut je došao na ideju da pokrenu zajednički biznis. Nekoliko puta je razgovarao s Adilom i predlagao mu da zajedno otvore kafić ili pivnicu, ali njegovom bratu se ta ideja nije sviđala – kaže izvor z Alo.rs.