EVO ŠTA VAM DEČKO ZAPRAVO ŽELI REĆI kad vam u poruci pošalje 1 od ovih 9 emotikona

0
1215

Dugi telefonski razgovori ustupili su mjesto tekstualnim porukama koje su postale ogroman dio naše komunikacije.

Prilikom dopisivanja nerijetko koristimo različite emotikone kako bismo dočarali svoja stanja i razmišljanja. Mada nam se čine bezopasnima te ih doživljavamo kao nedužne dopune teksta oni mogu nositi i prikriveno značenje…

Šta to zapravo znači kad vam (budući) partner pošalješ određeni “smajli” možete otkriti u nastavku.

1 Nasmijano lice

Kada vam pošalje nasmijani smajlić najvjerovatnije pokušava biti sladak i pokazati vam da ste mu zanimljivi. Ako vas je pitao za izlazak, a vi ste mu odgovorili smajlićem s nasmijanim licem, velika je šansa da ste to učinili kako biste izbjegli konkretan odgovor na pitanje. Pripazite, tako biste mogli da pošaljete pogrešne signale.

2 Lice koje namiguje

Kada nabaci svoju zavodničku igru sklon je koristiti smajlić koji namiguje – u ovom slučaju sve je jasno! Možete biti sigurni kako ste mu zanimljivi i kako vas želi.

3 Kokice

Uz kokice se jasno veže asocijacija filma, bilo da to znači ugodan boravak kod kuće ili odlazak u kino. Pomoću ovog emotikona suptilno vam daje na znanje da s vama želi provoditi vrijeme i kako mu nedostaje vaše društvo.

4 Palac gore

Ako simpatija na vaše poruke odgovara isključivo sa palcem podignutim prema gore odaje utisak nezainteresovanosti. Mada je sagalasan s tvrdnjom koju ste mu poslali, djeluje kao da se ne trudi previše te da mu nije stalo. Naravno, uvijek postoji šansa da ga je poslao u žurbi, ali ako se ponavlja znajte da nešto nije u redu.

5 Lice koje se plazi

Ako vam momak pošalje ovaj emoji daje vam do znanja da je lud, otkačen i spremam na sve. Zabava u najavi je zagarantirana!

6 Srce

Velike su šanse da ako vam simpatija pošalje crveno srce to znači da je na putu da se jako zaljubi u vas. Ako vi niste spremni na taj korak, pokušajte slati srca druge boje kao odgovor na neku njegovu slatku rečenicu. Tako ćete izbjeći moguće nesporazume.

7 Patlidžan

Kad dobijete emoji patlidžana odmah ćete znati šta je posrijedi. Pripremite se za noć ljubavnih strasti.

8 Kakica

Ako vam momak pošalje emotikon u obliku kakice trebalo bi da se zabrinete, bez obzira na to što se on može vaditi da je riječ o šali. Posebno ako se u tom trenutku raspravlja o tvom izgledu ili nečemu u vezi s vašim ponašanjem.

9 Suze od smijeha

Kada vam želi dati do znanja da ste duhoviti i da ga uspješno nasmijavate, onda je ovaj smajlić pravi odgovor.

(Ljepota i zdravlje)