EVO KO JE NOVA DJEVOJKA SLOBE RADANOVIĆA: Kad su čuli ko je ona ZANIJEMILI SU, kako ga nije stid?

0
5485
Damir Dervišagić, Kurir.rs

Pjevač je poslednja tri i po mjeseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvijek u braku.

Slobodan Radanović kao zmija noge krije djevojku Jelenu Đuričanin, s kojom je poslednjih tri i po mjeseca u vezi, a razlog za to je, kako saznajemo, njen muž.

Pjevač na sve načine pokušava da zaštiti izabranicu od medija, još uvek zvaničnog supruga, ali i svoje bivše žene Kristine Kije Kockar, koja je napravila incident u njegovom stanu kada se uvjerila da je srećan u novoj vezi.

Damir Dervišagić, Kurir.rs

Slobina izabranica, kako saznajemo, ima dijete i rastavljena je od muža, ali sudski još uvek nije razvedena.

  • Sloba je uplovio u vezu s Jelenom, koja mu se dopala na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali on tada nije znao da je u pitanju udata žena. Razmijenili su brojeve i počeli da se intenzivno dopisuju. Već na prvom sastanku su proradile emocije i odlučili su da započnu vezu. Dogovorili su se da se kriju od medija jer Jeleni nikako ne odgovara da se pojavljuje u medijima zbog još uvek zvaničnog bračnog statusa. Sloba joj je obećao da je neće eksponirati, da će, i ako ih neko otkrije, govoriti da su prijatelji i da ne brine – kaže naš izvor.

Pjevač se s izabranicom prije dvije večeri pojavio na predstavi Dragana Marinkovića Mace, kad ih je uslikao paparaco. Da bi izbjegla da joj se slika pojavi u novinama, ona je pokušala da pobjegne, i to držeći ruku preko lica, ali nije uspjela.

Pozvali smo pjevača, koji je, baš kao što je rekao naš izvor, izjavio da mu je Jelena prijateljica.

  • To je Jelena, moja drugarica. Bliski smo jako, ali nismo u emotivnoj vezi. Muža nema, razvedena je. A i bivši muž joj je normalan lik skroz. Poznajem ga. Nema nikakve senzacije. Sigurno ne bih vodio udatu ženu s kojom se navodno tajno viđam na javno mjesto – rekao je Sloba.

(Kurir.rs)