ESTRADNJACI I VANBRAČNA DJECA: Zavodili su žene širom Jugostavije i PRAVILI DJECU, a kad je trebalo da ih priznaju evo ŠTA SU RADILI

0
2332

Dug je spisak poznatih koji su iz kratkih ljubavnih afera dobili djecu i većina njih o tome danas otvoreno govori, mada postoje i oni koji, i pored sudskih presuda, ne priznaju očinstvo.

Među poznatim očevima koji imaju vanbračnu djecu su i Goran Bregović, Keba, Siniša Mihajlović, Marinko Rokvić, Era Ojdanić i drugi.

Marinko Rokvić

Marinko Rokvić javno je objelodanio da ima vanbračnog sina Darija, koga je odmah i priznao. Pjevač se prema svom sinu oduvijek ponašao krajnje korektno i tretirao ga je kao punopravnog člana porodice.

Dario Rokvić sa suprugom i dvoje djece živi u Kanadi, ali povremeno posjećuje Beograd, gdje vrijeme provodi sa svojim ocem, ali i dvojicom braće Markom i Nikolom.

Era Ojdanić

Folker nikada nije krio da mnogo voli žene, kao i da je produkt njegovog razvratnog života dvoje vanbračne djece – sin Andreas i kćerka Bjanka.

– Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umio je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav s drugaricom – rekao je Era.

Dragan Kojić Keba

Za razliku od Brege, Keba neće ni da čuje za svoju kćerku Inu, rođenu iz veze s Ljiljanom Jevremović, s kojom je varao suprugu Olju. Godinama su se bivši ljubavnici sudili, sve dok sud nije nepobitno utvrdio njegovo očinstvo i naložio mu da plaća alimentaciju. Ipak, i pored toga, Inu nikada nije želio da vidi, govoreći da „to dijete nije rođeno iz ljubavi“ , prenosi Kurir.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović sina je upoznao tek poslije osamnaest godina, iako ga je priznao odmah po rođenju.
Naime, trener Bolonje u braku s Arijanom ima petoro djece – kćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i trojicu sinova – Miroslava, Nikolasa i Dušana. Međutim, poznato je i da Mihajlović ima još jednog sina, Marka, koga je priznao odmah po rođenju.

– Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Ali dosad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam – rekao je jednom prilikom Siniša za srbijanske medije.

Miroslav Ilić

Miroslav je prije 33 godine navodno dobio sina Devina tokom afere s Mirjanom Antonović, zbog čega se ona i pjevač i dalje sude.

On nikada nije želio da prizna očinstvo, niti je do sada imao kontakt s vanbračnim nasljednikom. Ipak, u toku je sudski proces u Beogradu tokom kojeg će Ilić morati da se podvrgne DNK analizi, kada će konačno biti stavljena tačka na ovu priču, za koju on sve vrijeme tvrdi da je namještaljka.

– Brena je rekla još odavno da je danas lako utvrditi ko je čije dijete, ali ja ne vidim razlog da idem na DNK, niti mi pada na pamet da to radim zbog nekoga ko je psihopata – branio se Miroslav svojevremeno.

Goran Bregović

Prvi koji je prije više od četiri decenije priznao vanbračno dijete bio je legendarni Goran Bregović. Goranu se ljubav desila sa Sarajkom Jasenkom koja se u to vrijeme bavila plesom, a trudnoća je bila potpuno neplanirana.

Ipak, frontmen Bijelog dugmeta je priznao kćerku Željku, koja danas živi u Austriji, udata je i ima djecu, dok u braku sa suprugom ima još tri kćerke.
Izvor: expresstabloid.ba