DUŠKO I NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA: Jelena ga čeka u spavaćoj SPREMNA ZA LJUBAVNE IGRICE! Pogledajte provokativni KOSTIMIĆ koji MAMI MUŠKE UZDAHE

0
546

Jelena Karleuša je gori u provokativnom kostimiću! Ovaj put u pink čipkastom donjem vešu, toliko provokativnom da je sliku teško i opisati.

Istina, navikli smo na Jelenine provokativne odjevne kombinacije, na to da ide u korak sa trendovima i obuče čak i ono što bi se malo ko usudio, ali nekako uvijek iznova uspjeva da iznenađuje.

JK je pozirala u već prepoznatljivom liftu u svom domu, ali na fotografijama izgleda tako da skoro i ne liči na onu Jelenu na koju smo navikli. Ima či.asti veš, providan i minijaturan – sa tračicama i srcem na škakljivom mjestu, uz to pink čizme sve do butina, haltere, a pritom i drugačiju frizuru…

Ovaj put joj je kosa skroz bijela, sa visoko podignutim konjskim repom. Pink kaput je ogrnula preko sebe, a u ruci ima samo novčanik.

Nema ko nije prokomentarisao da liči na Barbi lutku, a da li je ovo zagrijevanje pred večerašnji koncert u Podgorici ili najava za nešto još škakljivije, poput ljubavnih igrica sa muškarcem – možda da iznenadi muža, ostaje da vidimo.
(Telegraf.rs)